Hamar a bajnok, Csöregi ezüstérmes!

Hamar a bajnok, Csöregi ezüstérmes!

🥇🥈🏆Hamar,Csöregi ,Csillag a dobogón🏆🥇🥈
Jókedvünk bajnoksága volt ez
A himnusz Hamar Ferinek szólt, aki a középdöntő és a döntő 8 fordulójából hat alkalommal nyertszektort, 11 ponttal lett bajnok. 😱👏🏼

 
Csöregi Balázs is megküzdött az ezüstért szektora legbelső helyén ma 2 pont és így összesen 16 ponttal kapta az ezüstérmet. 🥈 Volt egy kötelessége címvédőként, a bajnoki várdorkupát át kellett adnia Timár mixes Klubtársának, Ferinek. A bronzérem Csillag Lászlóé a versenyág friss világbajnokáé,19 pontja lett. 🥉 A többi részlet a MOHOSZ ranglista oldalán.
 
Az is, hogy ma Timár Szabolcs is szektort nyert és az ötödik helyen végzett a bajnokságban. 👏🏼 Baruta Ricsi 10., Kisjuhász Bence 16, Horváth Laci 17. A két inkább pontyozáshoz szokott fiúnk is előbbre lépett, Pintér Zsolt 29. , Sebők Sándor 34. Ennyi a krónika.
 
▶️ Amúgy amolyan kapkodós nap volt. A versenyzők kapkodtak a halak után. A merítőknek kevésbé volt melegük, egy-egy jobbacska dévér, vagy törpeóriás miatt kellett csak elővenni. Emiatt aztán , ahogy a képeken is látszik repültek a halak, kapkodtak a fiúk szorgalmasan. A terítékfotokon már már vírít a megkönnyebbülés mosolya, hosszú volt ez a menetelés. Ami a Timár mixes horgászokat illeti sok álom vált valóra. Az első tízben négyen végeztek, s ez azt is jelzi, hogy az úszós versenyágban messze ott vagyunk a legjobbak között. Úgyhogy megköszönve a szurkolást ezúttal mondhatjuk:
Szép volt Timár mix!