A legújabb Timár MIx termékek már megvásárolhatóak webáruházunkban!
www.pecaplaza.eu

Cikkek

Írások

FeederGuru – nem csak feederezéshez!

„Nem veszünk olyan etetőanyagot, mert az csak feederezni való!” – számtalanszor elhangzik ez a mondat, amikor a lelkes horgászok a hétvégi kikapcsolódás előtt feltöltik a készleteiket. Ha egy csomagoláson a „feeder” felirat olvasható, akkor az valóban csak ahhoz a technikához használható sikeresen? Egy esetben biztosan nem.

CATCH – versenyzőktől nem csak versenyzőknek

A Timár Mix kínálatában évről évre megtalálhatók a legújabb trendeknek megfelelő újdonságok, sőt már javában folynak a 2023-ban debütáló termékek előkészületei. Azonban a már jól bevált termékcsaládokba beillesztett új termékek mellett idén megjelent az eddigiektől eltérő, szokatlan új projekt is, a CATCH.

Nyári feederpárbaj

A methodfeeder-technika mellett, kissé elnyomva ugyan, de azért a hosszú előkés módszer is folyamatosan fejlődik. Talán mondhatjuk, hogy ezen szakág szerelmeseinek a száma is folyamatosan nő, de nagyon úgy néz ki, hogy még hosszú-hosszú évekig az előbbi lesz a legnépszerűbb módszer Magyarországon. Hiába áll közelebb a szívünkhöz a hosszú előkés feederezés, ahhoz, hogy megfelelő etetőanyagokat és csalikat tudjunk kifejleszteni a methodozáshoz nekünk is ismernünk kell a módszert.