Cikkek

Írások

Extrém szezonkezdet

A szokottnál is enyhébb tél elmúltával már nemcsak az otthon melegében merengve gondolhatjuk át horgászatainkat, hanem ki is merészkedhetünk a szabadba, és élesben is kipróbálhatjuk a különböző márkák által kínált, és a frissen beszerzett újdonságokat.

Etetőanyag és csali újdonságok 2020

Az új év hűvös, de változékony időjárása néhol még lehetővé teszi a rapid horgászatokat a legelszántabb sporttársak számára. Legtöbben azonban ilyenkor az otthon melegében, a kanapén merengenek, és tervezgetik a közelgő horgászszezon eseményeit, információkat gyűjtenek a fellelhető horgászvideókból, esetleg dédelgetik a már hosszú hetek óta nem használt horgászfelszereléseket.

Mi kerüljön a dobozunkba?

Ismét eltelt egy év, és már megint a szobák melegébe kényszerülnek a horgászok a hideg elől. Ebben az időszakban már csak kétféle sporttárs merészkedik ki a vízpartra. Egyrészt a bátrabbak, akik nem rettennek meg a mínuszoktól, másrészt, akik csillapítani kívánják elvonási tüneteiket, és ugyan nem esik annyira jól a vízparton lenni, de belül valami azt súgja, hogy ettől könnyebben elviselhető a tél.