A legújabb Timár MIx termékek már megvásárolhatóak webáruházunkban!
www.pecaplaza.eu

Rólunk

A Timár Mix által kínált komplex szolgáltatást nyújt Önöknek horgász etetőanyag és halcsalik gyártása területén. Nemcsak kifejlesztjük az Önök igényei számára ideális etetőanyagok vagy csalit, hanem saját üzemünkben le is gyártjuk a terméket. A 360 fokos szolgáltatásunknak köszönhetően a csomagolás tervezését a kornak megfelelő csomagoló anyagokkal elkészítjük és a kész termékek logisztikáját is vállaljuk.

A Timár Mix vállalati filozófiájának egyik legfontosabb eleme a folyamatos innováció.  Már a fejlesztés után ötvözni tudjuk a régmúlt bevált csalijait a modern horgászban megjelent új alapanyagokkal, az új horgászmódszerekhez illeszkedő gyártástechnológiával.

A Timár Mix beszállító partnerei Európa számos országából biztosítják az etetőanyag gyártáshoz a kiváló minőségű alapanyagokat. A természetes alapanyagok, a válogatott gabona félék, élelmiszeripari melléktermékek és élelmiszer minőségű aromák állnak rendelkezésünkre, melyekből az Önök igénye alapján készítjük el  a legkedvezőbb ár-érték arányú termékeket.  Európai szintű gyártástechnológiánknak köszönhetően több mint évi 2000 tonna etetőanyag gyártását valamint csomagolást biztosítjuk. Rugalmas gyártói kapacitásunknak köszönhetően a kistételűektől kezdve egészen az automata csomagológépen gyártott nagyszériás sorozatokig készítünk termékeket és rendelkezünk különböző referenciákkal Európa számos országából. Üzleti partnereink már évek óta elégedetten forgalmazzák a Timár Mix által készített termékeket. 

A minőségre, megbízhatóságra vonatkozó garanciát a Timár Mix által előállított termékekre az alábbiak biztosítják:
1.  Timár család által eltöltött 40 év a horgászsportban 
2.  Többgenerációs fejlesztői és gyártói tapasztalat
3.  Timár Mix sponzorált csapatai, versenyzői és teszthorgászai által biztosított magas szintű szaktudás
4.  Minden egyes komponens nemcsak a beszállítónál, de a Timár Mix telephelyére érkezésekor is a legszigorúbb ellenőrzéseknek van alávetve, ezzel biztosítva a folyamatos, magas minőséget
5.  Európai Uniós szabványoknak, környezetvédelmi előírásoknak, valamint az állat- és növényegészségügyi hivatalok normáinak megfelelő gyártástechnológia és termékek
6. A Timár Mix által elkészített terméket a gondos előkészítés után, igény esetén rövid határidővel házhoz is szállítjuk, ezzel is biztosítva a frissességet.