Hírek

Híreink

Timár Mix Method Serie Ready Mix

AMIKOR MINDEN PERC SZÁMÍT!

A Pellet Box Ready Mix egy olyan új generációs etetőanyag, mely előre megnedvesítve, akár kibontása után hetekkel is horgászatra kész állapotban várja az alkalmat a halakkal való találkozásra. A keverékben található 100%-ban természetes alapanyagok és aromák nem szennyezik a horgászvizet, sőt kifejezetten jó csalogató hatással bírnak a halak számára!
Ízek/színek: fokhagyma/fehér, gyömölcs mix/piros, halas/zöld, ananász-vajsav/sárga, csoki-narancs/na-rancssárga, eredeti/barna.

Timár Mix Method Serie Mini Pop-up 7-11mm

BÁRHOL, BÁRMIKOR KIVÁLÓ VÁLASZTÁS!

A pop-up csalik lényege, hogy a mederfenéktől ele-melkedve keltik fel a halak érdeklődését. Egy megfe-lelő méretű horoggal elérhetjük, hogy az etetőanya-gunk felett 1-2 centiméterrel helyezkedjenek el, így a halak könnyen beszippanthatják. A Mini Pop-up magas tápértékű alapanyagokból készül, melyek az élénk fluo színeivel és különleges ízeivel kiemelkedik a többi lebegő csali közül! Méretben, 7 és 11mm. Ízek/színek: fokhagyma/fehér, gyömölcs mix/piros, halas/zöld, ananász-vajsav/sárga, csoki-narancs/na-rancssárga, eredeti/barna.

Timár Mix Method Serie SOFT PELLET 10mm

Bárhol, bármikor kiváló választás!


BÁRHOL, BÁRMIKOR KIVÁLÓ VÁLASZTÁS! A Method Seria egyik kiemelkedő terméke a Soft Pellet, melynek puha darabjai rendkívül jól tartják magukat a horgon és a csalitüskén egyaránt. Enyhén lebegő tulajdonságuk rendkívül széleskörű felhasz-nálást engednek a horgászok számára!
10 mm-es átmérő. Ízek/fluoszínek: fokhagyma/fehér, gyömölcs mix/piros, halas/zöld, ananász-vajsav/sár-ga, csoki-narancs/narancssárga, eredeti/barna.

Timár Mix Method Serie Pellet Box - 2018-as újdonság

Ha darabosabb csalogatóanyagra vágynak a halak!


A METHOD Pellet Box kiemelkedő minőségű mikropelletet tartalmaz, mely magas beltartalmának köszönhetően igazi csemegeként szolgál a halak számára. A dobozban található még a pellethez szükséges mennyiségű folyékony aroma is, mely rendkívüli gyorsaságban terjed akár a hideg vizekben is, így biztosan hamar felkelti a környéken táplálkozó halak figyelmét. A dobozban + 50 ml liquid és 7-9 mm-es méretű csalik találhatóak.
Ízek/színek: fokhagyma/fehér, gyömölcs mix/piros, halas/zöld, ananász-vajsav/sárga, csoki-narancs/narancssárga, eredeti/barna.

Timár Mix Method Serie eteőanyagok - 2018-as újdonság!

Speciális összetételének köszönhetően egy angol típusú etetőanyagokhoz hasonló, halas jellegű keverék elengedhetetlen a mai methodos körökben. Ennek megfelelően magas halliszt és halolaj tartalmú granulátumot daráltunk vissza és plusz adalékokkal dúsítottunk. Gyorsan oldódó, szinte mágnesként vonzza a telepített pontyokat. Methodos versenyeken nem elég, hogy odacsalogassuk a pontyokat, azokat helyben is kell tartani. Ízek/színek: fokhagyma/fehér, gyömölcs mix/piros, halas/zöld, ananász-vajsav/sárga, csoki-narancs/narancssárga, eredeti/barna.


A Timár Mix 2018-as újdonságai már elérhetőek a horgászboltok polcain, vagy a www.pecaplaza.eu webáruházban!

XI. TMEM kupa - beharangozó

XI. Timár Mix-Exner-Maver kupa - beharangozó

Kevesebb, mint egy hét és szeptember 1.-én kezdetét veszi a 2017-es év utolsó ranglistaversenye. A nagy hagyományokkal rendelkező, már 11. alkalommal megrendezésre kerülő Timár mix-Exner-Maver kupa nevezői immáron sokadjára a Velencei tó Sukorói evezőspályáján mérhetik össze tudásukat.

A verseny 2 napja (szeptember 1-2.), a naponként minden kategóriában 4 órás fordulókkal igazi kihívás elé állítja a dobogóra kívánkozó pecásokat. A felnőtt és feeder kivételével minden egyéb kategóriában ez a megmérettetés lesz az utolsó, ahol ranglista pontokhoz juthatnak a versenyzők, ezzel közelebb kerülve a jövő évi, 2018-as válogatott keretekhez.

A szabályokat tekintve minden az OVHB szabályzata szerint kerül ellenőrzésre, azonban az egységes időtartam miatt minden versenyző számára az etetőanyag 20 literben lesz maximalizálva, az élőanyag mennyisége pedig összesen 2,5 liter lehet, melyből 1 liter az apró szúnyoglárva. A csalizásra szánt tűzőszúnyogot a FIPS által hitelesített limitesedénybe kötelesek a versenyzők bemutatni a versenybírók számára.

Fontos információ még, hogy a versenyre elég a helyszínen a regisztrációkor nevezni, nem szükséges az előnevezés!

Hivatalos program:

Szeptember 1. (péntek)

6:00 regisztráció, nevezés

6:30 sorsolás

8:00 rajthelyek elfoglalása

8:50 limitellenőrzés kezdete

9:50 etetés

10:00 verseny kezdete

14:00 verseny vége

 

Szeptember 2. (szombat)

6:30 sorsolás

8:00 rajthelyek elfoglalása

8:50 limitellenőrzés kezdete

9:50 etetés

10:00 verseny kezdete

14:00 verseny vége

16:00 eredményhirdetés

 

Mindenkinek jó felkészülést és kellemes versenyzést kívánunk!

Timár Gábor Magyar Horgászatért Életműdíjas

 

Az idei MOHOSZ Horgász Versenysport Gálán kitüntetések átadására került sor, ahol többek között a Timár MIx cég mint Arany fokozatú támogató elismerő oklevelet kapott.

Timár Gábort a Magyar Horgászatért Életműdíjal tüntették ki. Timár Dániel és Timár Szabolcs pedig a válogatott kerettel elvégzett munkájáért kapott elismerő oklevelet.

Magyar Horgászatért életműdíjat kapott Timár Gábor, neve generációkra visszatekintve összefonódott a vízzel, a horgászattal. Szülei, nagyszülei is kisszerszámos halászattal foglalkoztak, így szinte beleszületett a vizek, a halak világába. Már siheder korában belekóstolt a versenyzésbe, kijárta a győri versenyhorgász-iskolát, először egyesületi szinten, majd egyre magasabb lépcsőfokokra állva meg sem állt a felnőtt válogatottságig. 1977-ben került be először világbajnokságra utazó válogatottba, ekkor Luxemburgban horgászott magyar színekben, az utolsó felnőtt világversenyére 2000-ben, Firenzében került sor. A közben eltelt 23 év során egy-két évtől eltekintve végig a válogatott keret tagja maradt. A mai versenysport alapjait – sokak szerint – Timár Gábor és Katus Gyula rakta le. Az aktív versenyzői pályafutás után sem pihent meg, szövetségi kapitányi feladatot vállalva az utánpótláskorú versenyzőket segítette, az U23-as válogatottal világbajnokságot is nyert. Két fia versenyzői karrierjét is egyengette, és keze alól sok, mind a mai napig is eredményes versenyző került ki. Négyszeres magyar bajnokként, az U14 és 23-as aranyérmes csapatok kapitányaként, és a többszörös női magyar bajnok, Rimer Noémi háttereként azt gondolhatnánk, már mindent elért, amit versenyző elérhet. A tavalyi év azonban méltó módon tette fel a koronát erre a nem hétköznapi versenyzői pályafutásra. 2016-ban a veterán válogatottal Csehországban a csapatbronz mellé, két egyest horgászva, csupán súllyal lemaradva egyéni világbajnoki ezüstérmet is szerzett.