A legújabb Timár MIx termékek már megvásárolhatóak webáruházunkban!
www.pecaplaza.eu

A hetedik helyen fordultunk

Hetedik helyen fordulunk, de bármi összejöhet!

 Semmi túlzás nincs a címben, hiszen a Timár Mix-Perfect csapat ugyan 28 ponttal zárta a mai napot, de az első 9 együttes között jó 10 pontnyi csupán a különbség. A lényeg: tisztes helytállás a 30 fokos melegben. Sőt!

Az első óra úgy indult, hogy minden óramű pontossággal működik. Mindenki legalább a 3-ban, négyben érezhette magát a 15 versenytárs között, hiszen a 30 csapat miatt a szektorokban 2 15-ös alszektort nyitottak az értékelésnél minden egyes szektorban. Ez persze jóval nehezebben átláthatóbbá tette az egész versenyt, hiszen a szomszédos szektorokra nem jutott figyelem.

Az igazi meglepetés az eredménytábla kiakasztásakor volt érezhető. Szinte megállt a levegő, amikor kiderült, hogy nem az olaszok, vagy az angolok (és sajnos nem is a magyarok) húzzák a prímet.


A szlovák csapat egyenletes teljesítménnyel vezet 19 és fél ponttal. A legrosszabb helyezésük 5-és feles, de a harmadik órában elővették a sneciző botot érzékelve a kudarcos rakózást a gyengébb helyeken.
A második helyezett oroszok arra éreztek rá, hogy az egy szem fehér csonti a nap csalija számukra. Több kiló körüli bónuszhal is lefitymálta a szúnyogot, de falta a csontit, esetleg a pinkit.


A szerbek elővették titkos fegyverüket a bolonyait, és 35- 40 méterről húzogatták a halat jó ütemben. Nem túl nagyokat, de legalább volt haluk az amúgy kihűlt szektorokban is. Harmadikként fordulnak.
A két nagy vetélytárs, az angolok és az olaszok csak ezután jönnek. Súlyelőnnyel a holland csapat is elénk került, és mindössze 2 pont az előnyünk a franciákkal és a lengyelekkel szemben.
Piac után minden kofa okosabb - tartja a szólás - ezért nem arról folyik az esti diskurzus, hogy kinek mit kellett volna másképp csinálnia, hanem arról, hogy holnap hogyan lehet a legjobban alkalmazkodni a hőséghez, a halak ízléséhez. Milyen szituban, mi lehet a megoldás erről beszálgettek este a csapattagok és a vezetők.